zaterdag 16 november 2013

Opruimen


Ik ben bezig een knutselkamertje in te richten maar dat is nogal veel werk. Mijn knutselspullen liggen namelijk door het hele huis verspreid (niet letterlijk) en die ga ik dus nu allemaal in één ruimte verzamelen. Maar wie opruimt en verplaatst vindt weleens wat heb ik gemerkt. Zo kwam ik deze hele leuke 3D-plaatjes tegen waar ik een kaartje met die leuke stempeltechniek van heb gemaakt. Ik wist echt niet meer dat ik die plaatjes had. Dus voor mij waren ze (weer) nieuw. Hoe leuk is dat?

Verder kwam ik nog wat leukigheidjes tegen. Het zou zo in Madurodam kunnen zo klein is 't.


En dan kwam ik een filmrolletjesdoosje tegen. Nu heb ik er daar wel meer van maar uit deze

kwam wel een hele onverwachte inhoud. Ook hier: ik wist echt niet dat ik het had.

Maar ik vind 't wel heel erg leuk. Ik kan me wel voorstellen dat ik het heel leuk vond en vervolgens niet wist wat ik er mee zou gaan doen want dat heb ik nu ook.

Iemand een idee?

10 opmerkingen:

 1. Heerlijk op ontdekkingstocht in jouw eigen huis. Leuke spulletjes om weer iets mee te gaan doen. Ik ben benieuwd hoe jij creatieve plekje wordt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattige kaart maakte je! Ben ook benieuwd naar je eigen plekje... Dat staat hier ook op het programma maar ik heb zoveel rommel dat ik even de bomen door het bos niet meer zie en niet weet waarmee eerst te beginnen.
  Als je echt niet weet wat te doen met je leuke vondsten... aan Roodstaart sturen misschien? ;)
  Prettig weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar had ik ook aan gedacht maar volgens mij is het te klein. Het is echt ieniemienie. En de pannetjes die ik bij Haakjuffie zag ken ik en die zijn een stuk groter.

   Verwijderen
 3. Daar is opruimen goed voor, je ontdekt nieuwe (oude) spullen. Tof hé. Nu nog je eigen plek, ben benieuwd. Hopelijk mogen we ze zien als ze klaar is.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zeker, als het klaar is laat ik het zien maar dat duurt echt nog een tijd hoor. Ik doe het in etappes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo leuk een eigen kamer om lekker creatief bezig te zijn. Heerlijk. Je kaart us ook weer leuk zeg. Een schatje. Wat betreft jw ieniemienie spulletjes. Vroeger zetten ze dat altijd in een letterbak of dit nog van deze tijd is ??? Dat weet ik echt niet. Ennuh als je er echt niets mee doen weet ik zeker dat je er iemand blij mee kan maken. Misschien is het wel te klein voor Roodstaart maar er zijn nog zoveel andere "popjes" voor voor ze het wel kan gebruiken let maar op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als je opruimt kom je altijd nieuwe zaken tegen, leuk hé.
  Gr, M-J.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohh leuk zeg...ik zeg idd ook LETTERBAK !! Dat is weer hartstikke ''in'' trouwens :) En mocht je niet van letterbakken houden...mijn mams spaart mini mooie poppenhuisspulletjes dus dan weet ik wel een bestemming whaha :)
  Heb zelf een hobbytafel en daar alles op en onder in bakken, ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb vroeger altijd een letterbak gehad en ik heb gezien dat het weer in is. Misschien wel leuk om, als mijn kamertje klaar is, daar een mooie letterbak neer te hangen.... Daar kunnen natuurlijk ook eigengemaakte knutseltjes in of wat ik van anderen krijg. Ik krijg er helemaal zin in.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk is dat he, om weer verrast te worden door je eigen kastinhoud.

  BeantwoordenVerwijderen