vrijdag 17 januari 2014

Het meisje met de zwavelstokjes



Bij Wendy, die een hele mooie vintage website heeft, zag ik een mooi versierde luciferdoos waar ik op slag verliefd op werd. Het liet me niet los. Vanavond pakte ik mijn blik met kantjes, m'n bakje knoopjes en mijn nieuwste aanwinsten: papieren bloemetjes, meeldraadjes en een vlindertje, ik zocht een mooi vintageplaatje en ik ging aan de slag.

Nu ga ik een paar waxinelichtjes aansteken met een lucifer uit mijn mooie doosje.



11 opmerkingen:

 1. Ha ja mooi he dat doosje van wendy dat kreeg ik !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, wat lief van je, dank je dat je m'n blog noemt :) En wat is die van jou ook heel mooi geworden! Mooie vintage foto heb je ook gebruikt. Die van mij was inderdaad voor Diana :) Dat was via de Nederlandse Swappers. Heb je daar al eens aan meegedaan? Hartstikke leuk om te doen, dat swappen. Moet hoognodig de swap die ik van Diana kreeg op m'n blog zetten trouwens. Zij had ook zo'n supermooi doosje gemaakt. Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. grappig, ik heb ook geswapt met Diana. Dat was een heel geslaagde swap. Daarna heb ik meegedaan aan de muizenvalswap en daar heb ik nog buikpijn van eigenlijk. Degene waarmee ik swapte vond mijn muizenval niet leuk en ik kreeg niets van haar terug! De organisatie heeft dat verder niet goed afgerond vind ik. Dus voor mij even geen swapjes meer.

   Verwijderen
 3. wat een mooi doosje heb je gemaakt.
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, that's so beautiful!! I love it ♥
  Have a great weekend!
  Nata

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gedaan!
  ga ik vast ook een keer maken!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan mij voorstellen dat je er verliefd op werd. Het ziet er inderdaad heel mooi uit. Dat is leuk kaarsjes aan steken met zo een doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi. En een mooi (triest) sprookje als inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen