donderdag 12 april 2018

Bloemschikken in april

De laatste bloemschikles alweer van dit seizoen.


We mochten zelf beslissen wat we wilden maken. We kregen heel veel bloemen en dat had ik uit het mailtje dat we vooraf altijd krijgen al wel een beetje afgeleid dus besloot ik bij voorbaat eigenlijk al twee bloemstukken te maken.

Het bovenste schaaltje wilde ik al heel lang vullen met iets leuks en ik zag nu mijn kans schoon. Het is nu niet goed te zien maar ik vind 'm lijken op een platte steen. Van deze kant gezien zit er aan de rechterkant een rond gat.


Ik wilde geen biedermeier maken (al vind ik dat wel heel mooi) maar graag iets anders proberen met hoogteverschillen.

Doordat iedereen zelf mocht weten wat er gemaakt werd werden het dit keer natuurlijk wel hele verschillende bloemstukken allemaal.

De docent noemde het gekscherend ons examen.

5 opmerkingen:

  1. Dan ben je vast en zeker geslaagd, mooi hoor😀
    Gezelli in huis, want op dit moment is het toch weer frisser, dan maar weer de lente binnenhalen. Jij bent daar al mee klaar.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je wel. Ik vind bloemen in huis ook altijd erg gezellig. De bloemen zijn nu (volgens de bloemschikdocent na pasen) ook weer goedkoper. Het is heel verschillend met het weer. De ene dag is het heerlijk en zoals vandaag weer een stuk minder.

      Verwijderen
  2. Dat vaasje "dat we niet zien" 😉...daar kan ik me toch wel wat bij voorstellen. Mooi en speciaal.Ga je toch nog verder met bloemschikken want het lijkt me dat nu net de bloeiperiode er aan komt? Geniet van je lentehuis!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het is wel de bedoeling, er staan zoveel mooie ideeën op internet. En ik weet nu wel aardig hoe ik het moet doen.

      Verwijderen
  3. Leuk, ik heb dat ook een tijdje gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen