zaterdag 3 augustus 2013

Verslaving

Het idee voor deze versierde wasknijpers zag ik bij postcrossing snailmail. Zo simpel en zo ontzettend leuk. Dacht dat ik nog houten wasknijpers had maar kon ze nergens vinden maar ik wilde toch nog naar de Action dus maar een pakje gekocht. En daar hadden ze natuurlijk nog veel meer leuks/handigs/nuttigs. Ik heb me nog aardig ingehouden vond ik zelf.

Enne ja omdat ik inmiddels behoorlijk verslaafd ben aan masking tape, terwijl ik er tot voor kort nog nooit van gehoord had, heb ik al een aardige verzameling tapejes. Ik heb bekertjes van kleine tomaatjes bewaard om dat soort dingen in te doen, ze zijn mooi stevig, en vandaag heb ik het bekertje ook maar even in stijl gepimpt.

5 opmerkingen:

  1. Ja dat ken ik, ga je gewoon eventjes iets halen en dan heb je weer een hele boel van die super leuke dingen bij....
    Toffe dingen heb je er mee gedaan.
    Grtjs
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahaha weer een verslaving erbij leuk he en ze zijn zo klaar enne die verslaving aan de tape die ken ik ook haha ik kan geen winkel inlopen of ze hebben er wel tape .
    wibra had laatst ook hele mooie tape 3 rolletjes voor 1 euro maar ja daar moet je als de kippen bij wezen anders grijp je mis ik heb er nog 2 kunnen scoren
    nou veel plezier ermee meis
    liefs en groetjes gea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk gedaan!
    Masking tape.... aaaaaah, ook ik ben in de greep :D
    Geniet van je zondag xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Suuuper leuke knijpers! Masking tape is echt een geweldige uitvinding, haha!
    Liefs, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen