vrijdag 21 maart 2014

Knutselweer


Gisteren was het heerlijk weer om buiten te zijn en vandaag is het heerlijk knutselweer! De ene dag lente en de andere herfst, volgens mij heb ik de seizoenen vroeger op school anders geleerd...

Maar goed, heerlijk knutselweer dus. Dat heb ik gedaan en ik kan er niets aan doen lieve dames maar er zijn weer een paar notitieboekjes te voorschijn gekomen.

Ik heb heel veel behangboeken gekregen. Dus een boekje "behangen". Daarna rub on stickers er op en een kantje. 

Kantje, rub on stickers, bloemetjes en plakparels.De bloemetjes heb ik bij een Chinees winkeltje gekocht. Ze verkopen er van alles. Jammer genoeg hebben ze nog steeds een aantal lege schappen terwijl ze er toch al een hele tijd zitten. In Spanje zit een hele grote Chinese winkel dichtbij ons appartement. Daar hebben ze echt van alles: make-up, kleding, petten, tuinspullen, keukenspullen, tassen, schoolspullen én knutselspullen. Heerlijk om rond te struinen én heerlijk goedkoop :0) Jammer dat we sommige dingen niet mee kunnen nemen in het vliegtuig....6 opmerkingen:

 1. Schattig je boekjes!
  En leuke die chinese knutselspullen!
  groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi versierde boekjes. Altijd fijn om een paar winkels te kennen waar je leuke knutselspullen kunt komen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij kan straks al zelf een winkeltje openen met die prachtig versierde boekjes...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk creatief weer. Ja gister was het zeker knutselweer brrrr. Al moet ik zeggen dat ik er gister geen tijd voor had. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het blijft mooi die notitieboekjes en ik vind het alleen maar leuk dat je ze hier laat zien. Kan er toch ideeën voor opdoen, niet alleen voor boekjes maar ook voor kaarten of anders.

  Hahahah ook ik heb het vroeger op school anders geleerd met de seizoenen. Maar goed we nemen het maar zoals het komt en dan heb je mooi tijd om andere dingen te doen.

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen