maandag 23 juni 2014

Hobbymarkt


Afgelopen zondag was het dan zover. Alle beestjes en kaartjes en nog wat andere dingetjes ingeladen en naar de hobby- en rommelmarkt. Samen met de overbuurvrouw, da's wel zo gezellig. De overbuurvrouw had ook wat gehaakte beestjes, hele leuke kralenversiersels en gebreide mutsen en sokken (die had haar zus gemaakt maar die kon deze keer niet mee). Die sokken, daar hebben we er toch bijna heel veel van verkocht. Bijna heel veel: dus helemaal geen.

Heel veel mensen vonden mijn spulletjes mooi, grappig, knap gemaakt, uniek, maar daadwerkelijk kopen, nee dat gebeurde niet veel.

Ach ja we waren mooi een zondag onder pannen, nee niet onder de pannen, onder het tentzeil, we hielden het bijna helemaal droog en er gebeurden geen rare dingen. Ja dat wel maar niet bij ons gelukkig. Achter ons ging een hele rij marktkramen als dominostenen tegen de vlakte: er was een auto tegenaan gereden. Gelukkig geen ongelukken.

En op 5 juli mag ik weer met alle beestjes en kaartjes op stap. Bij een verpleeghuis dit keer. Lijkt me leuk en gezellig.

6 opmerkingen:

 1. Jammer dat je niet zoveel verkocht hebt. Maar ja als je maar wel een gezellige dag hebt gehad!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het met de verkoop niet wilde lukken. Zeker als mensen wel enthousiast zijn over jouw zelfgemaakte spullen. Misschien komt het door de crisis dat mensen hun hand op de knip houden. Fijn dat de dag wel gezellig was.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gek dat je niet veel verkocht... lijkt me toch wel een superleuke kraam! Maar je had een fijne dag en dat is ook heel veel waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kraampje zag er wel tof uit. Spijtig dat er meer kijkers dan kopers waren. Maar zo te lezen heb je er toch plezier aan beleefd.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk verslag. Het is net of ik er bij was. Soms verkoop je veel, soms niet. Het hoort er een beetje bij. Aan je spulletjes lag het in ieder geval niet. Die zijn erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat het een mooie zondag was, wat een geluk dat jullie kraam bleef staan, jammer dat je niet veel verkocht. Ligt het er ook aan waar je staat? Je hebt ontzettend leuke spullen om te verkopen dus volgende keer weer beter.

  Lieve groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen