dinsdag 22 juli 2014

Mini lalylala look-a-like


Bij Marjolein van Wollige Werkjes zag ik zo'n schattig schaapje: Lupo. Ik ben net als Marjolein lid geworden van de fb-groep lalylala verslaafde. Daar staat ook het patroontje van Emmie de regenboogbeer. Dit is mijn versie, geen regenboogbeer maar een knalrose beertje met vrolijke bloemetjes. Ik heb haar nog geen naam gegeven. Ik vind mini lalylala eigenlijk al leuk genoeg.

En kleine Lupo, die wil ik ook graag gaan maken. Ik heb het patroontje al geprint. Maar ja ik wil ook graag nog een versie van dit beertje maken maar dan eentje met andere oortjes, volgens mij wordt het dan een konijntje.

Ik denk wel dat het verslavend is, dus de naam van de fb-groep begrijp ik heel goed.

14 opmerkingen:

 1. Leuk zeg, dit beertje! Ik ben de laatste tijd te druk met allerlei dekens, maar ooit wil ik wel weer knuffeltjes gaan haken ;-)
  Ben benieuwd hoe dit beertje wordt met lange oortjes, wel geinig denk ik!
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is ie leuk geworden :o) en ja als je er 1 maakt wil je er meer maken ik ben nu bezig met de hortensia bloemetjes de lalylala moet ik er nog voor haken ....
  groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is ook echt een schatje zeg. Ennuh niet te verslaafd raken hè. Afkicken is altijd vele malen moeilijker ;-)

   Verwijderen
 3. het lijkt me een vrij onschuldige verslaving toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HET PATROON!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er schattig uit, mede door de lekker knalroze kleur..........:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan iemand mij vertellen waar ik de fb groep lalylala verslaafde kan vinden? Ik vind alleen de gewone fb groep van lalylala.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello il heb de patroen van hey grotte bina.kunt u me helpen voor de aantal voor kleine model.sorry voor mijn nld il ben franstalige.mvg en bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hello il heb de patroen van hey grotte bina.kunt u me helpen voor de aantal voor kleine model.sorry voor mijn nld il ben franstalige.mvg en bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hello il heb de patroen van hey grotte bina.kunt u me helpen voor de aantal voor kleine model.sorry voor mijn nld il ben franstalige.mvg en bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mag ik vragen of je het patroon hebt van de look-a-like lupo mini? En waar heb je het patroon van het mini lammetje lupo gevonden? Het is voor mijn metekindje en eentje voor mezelf te maken want ze zijn toch zo mooi. Dank je

  BeantwoordenVerwijderen