woensdag 10 december 2014

Kerstmarkt


Met alle kerstwantjes (en zelfs nog eentje meer want ik haakte er ook nog eentje) kwam ik weer thuis van de kerstmarkt en ook met de meeste sneeuwmannetjes. Verder ook niet veel verkocht maar dat geeft niet. Het gaat eigenlijk om de gezelligheid en om de mensen in het verpleeghuis een leuke tijd te bezorgen.

Er zijn ook dementerende mensen en dat vind ik triest om te zien. Aan de andere kant is het ook mooi een brede lach te zien op het gezicht van iemand die bijna niets zegt.

Ik moet altijd lachen om de "mopperaars". "Nee, ik heb niks nodig", "ik heb toch niemand om een kaartje naartoe te sturen".

De mevrouw die toch nog probeerde een stukje te breien aan een sok...... Wat jammer dat toen de fotografe niet in de buurt was.

Petje af voor de verzorgers en de vrijwilligers.

5 opmerkingen:

 1. Je standje zag er wel tof uit. Spijtig dat je zo weinig hebt verkocht. Gelukkig zat de sfeer wel goed.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je tafel zag er mooi uit. Net wat je zegt, al die mensen een fijne middag bezorgen is ook al geweldig. Goed bezig geweest;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tafel. Een genot om te zien. En je hebt gelijk: het gaat om de gezelligheid voor de bewoners. En daar heb jij en mooie bijdrage aan geleverd al wat wat verkoop natuurlijk ook best leuk geweest.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de verkoop niet zo vlotte maar je aanwezigheid was wellicht voor anderen nog veel waardevoller.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet veel verkocht? Och het was een leuke gezellige dag en dat telt toch nog het meest! Je standje op de markt was in ieder geval mooi en gezellig!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen