donderdag 4 december 2014

Washitapesnail



Met een aantal snailers spraken we af een washitapesnail naar elkaar te sturen. De enige voorwaarde was dat je 3 rolletjes washitape naar je snailmaatje zou sturen. Ik vond het wel leuk er wat leuke washitapesnailknutsels bij te maken zoals de vlaggetjes en de ijslolliestokjespopjes en nog wat andere vrolijkheid.


En dit is wat ik kreeg toegestuurd vanuit België: een vrolijke slinger,


met washitape versierde envelopjes en kerstlabels en hele mooie dikke rollen washitape.
Je kunt wel nagaan hoe blij ik was.

Eigenlijk vind ik het het leukste om een snail die ik krijg weer in te pakken, weg te leggen en dan later nog eens een keertje uit te pakken. Vandaag heb ik alle envelopjes maar eens geleegd en de knutselspulletjes opgeruimd.

Vandaag ben ik ook maar weer eens bezig geweest orde te scheppen in mijn knutselkamer. Ik ben nu weer zo ver dat ik ook daadwerkelijk kan knutselen aan mijn bureau en hopelijk alles terug kan vinden op de plek waar het hoort te liggen.  




5 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n swap. Soms is orde scheppen best leuk, tenminste, dat heb ik dan. Maar ik wil het alleen doen als ik er écht zin in heb ;-)
  Hopelijk is jouw knutselkamer weer helemaal opgeruimd!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super gezellige snailmail heb je gestuurd Alice. Zo leuk met die poppetjes, wat een goed idee! Leuk om te doen en te krijgen hè die snailmail. Misschien dat ik er in het nieuwe jaar straks ook weer wat mee ga doen. Leuk idee om dat met een groepje te doen trouwens! En bedankt voor je lieve berichtje over mijn kerstkaarten, ik zal er niet meer over zeuren, lol ;) Fijn Sinterklaas feest alvast gewenst, liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor je bezoekje en complimentjes Alice... leuke blog heb jij ook zeg .... ik ben volger geworden ....
  Groetjes, fijne avond, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen