donderdag 23 april 2015

Soms komen dromen uit


Ik vind dat je altijd wat te dromen moet hebben ook al weet je al bij voorbaat dat de droom nooit in vervulling zal gaan.

Zo heb ik een droom van een eigen winkeltje waar ik mijn eigen gemaakte spulletjes verkoop, waar je tevens lekker een kopje koffie kunt drinken met een stukje zelfgemaakte taart die ik dan zelf bak. Of een broodje kunt eten dat lekker vers belegd is. Eigenlijk zou ik dan nog wel een boekenkastje willen waar je een boek uit kunt pakken en alvast kunt gaan zitten lezen onder het genot van het kopje koffie of het broodje. En dat boek dat neem je dan mee naar huis om het daar verder uit te lezen.

Soms komen dromen toch uit al was het maar een klein stukje.

Vanaf vandaag heb ik mijn eigen winkeltje. Het is een heel klein winkeltje, zonder koffie en zonder broodjes. En ik hoef niet eens te wachten tot de klanten komen om iets te kopen in mijn winkeltje.

Ik heb namelijk een kast gehuurd in een winkel vol met kasten die allemaal gehuurd kunnen worden door wie het maar wil. Je kunt de kast vullen met tweedehands spulletjes of zelfgemaakte spulletjes of mensen die een webshop hebben en toch de spulletjes willen tonen of reclame willen maken.


De kast huur je per week dus het aanbod in de kasten kan per week verschillen.

De kopers kunnen hun spulletjes afrekenen bij een centrale kassa.

Regelmatig moet ik even gaan kijken of de spulletjes in mijn kast er nog netjes bij liggen. En natuurlijk ben ik heeeel erg benieuwd of er wat verkocht wordt en wat dan precies.

Ik ben echt heel erg benieuwd maar voor nu heel erg happy met mijn eigen winkeltje.

 5 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Ik hoorde afgelopen week dat wij ook zo'n winkel in onze woonplaats krijgen. Moet jij raden wat ook al jaren míjn droom is en wat ik binnenkort ook zeker eens ga doen. ;-)
  Veel succes, ik ben benieuwd hoe het loopt.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh wat leuk en wat mooie spulletjes heb je te koop!!
  Wij hebben hier ook 2 van dat soort winkels, dat heeft wel de toekomst denk ik!
  Veel suc6, groetjes Sietske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je kleine winkeltje. Zo komt je droom al een beetje uit. Je hebt er mooie spullen in gelegd.

  Veel succes met de verkoop, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk klein winkeltje heb je! Veel verkoopplezier :)

  BeantwoordenVerwijderen