zaterdag 6 juni 2015

Ufo


Ik ben aan een heel leuk eendje begonnen, maar het duurt een beetje lang voordat 'ie af is terwijl het grootste gedeelte al klaar is en dat ook eigenlijk vrij vlot ging. Nu ligt 'ie maar in de haaktas te wachten tot ik verder ga.

Nou eendje ik beloof je dat je deze maand nog af komt. Eind van de maand hebben we weer een kraampje en dan moet je toch echt mee.

Ik zie op internet vaak leuke tijdschriften voorbij komen maar kijk er zelf eigenlijk nooit naar in de winkel. Vandaag bladerde ik voor het eerst in Daphne's Diary en was gelijk verkocht, euhh ik bedoel, na heel even getwijfeld te hebben omdat ik die tijdschriften zo duur vind, heb ik 'm toch maar gekocht.
Er zitten ook leuke "goodies" in om zelf mee te knutselen, er staan recepten in.


Ik bladerde ook nog even door de Flow maar dat sprak me toch minder aan.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk eendje ben je aan het maken. Echt iets voor deze tijd. Ik kwam vanmorgen een moedereend tegen met wel tien kleine eendjes. Zo schattig.
  Tijdschriften zijn duur. Altijd goed om zee even door te bladeren. Dan koop je degene die je het meeste aanspreekt.

  Groetjes en veel plezier met Daphne's Diary, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat eendje moet je zeker afwerken. Het ziet er nu al zo "cute" uit.
  Dat tijdschrift t ken ik ook. Koop het regelmatig.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n lief klein eendje vraagt om afgewerkt te worden :-) Ziet er echt schattig uit. Tijdschriften zijn inderdaad niet goedkoop en best (als er geen plastiekfolie rondzit) doorblader je ze even voor je ze aanschaft. Zijn wel leuke tijdschriften.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh dat eendje! Volgens mij heb ik net vanmiddag hetzelfde patroon opgeslagen! Ik vond m zoooo schattig ;) Ben benieuwd of t echt dezelfde is. Ik moet van mezelf eerst wat andere dingetjes nog afmaken :p
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dankje wel ..voor je bezoekje op mijn blogje !!!
  wat een leuk eendje !!!!
  nog een fijne zondag ...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat wordt een heel lief eendje. Even doorzetten nog. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Te schattig, wat een lief eendje! En ja, ik ken dat van die ufo's... er liggen er hier ook nog heel wat, lol. Mooie tijdschriften zijn dat hè, maar ze zijn inderdaad best prijzig. Dank je voor je bezoekje aan mijn blog :) Dikke knuf

  BeantwoordenVerwijderen