zaterdag 6 juli 2013

Eerste snailmail ontvangen

Terwijl ik het helemaal (nog) niet verwacht had.... In de mooie envelop zaten 4 envelopjes met oudhollandse versjes en plaatjes en een boekenlegger. Eigenlijk zonde om de envelopjes open te maken.
Dit zat er allemaal in de envelopjes. Leuke olifantjeplaatjes, feestfoamstickers, leuke labeltjes, een zakje met kraaltjes, bloemetjes en leuke frutseldingen, een gehaakte feestslinger (jawel!) en een EIGEN LOGO. Wauw, wist ik nu maar hoe je zoiets op je weblog kan plaatsen. Lieve Tante Jannie, heel hartelijk dank voor deze gigaleuke snailmail.

11 opmerkingen:

 1. wauw, wat een mooie snailmail zeg!
  Geniet ervan meid, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige snailmail... Ik ben via Haakjuffie bij jou op de blog gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via haakjuffie ben ik bij jou op de blog gekomen. Ben eens gaan neuzen... Wat haak jij leuke dingen. Ik maak mij ineens lid en hoop dat je bij mij ook eens eeen bezoekje brengt.
  Grtjs
  Daniëlle (danjelspoppenblog)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik kom via Haakjuffie :):):) Leuk blog en ik ga je zeker volgen :) Liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook iemand via haakjuffie! Wat een leuke blog heb je, die ga ik zeker en graag volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. :) Alsjeblieft! Je geeft mij een seintje als je hem hebt gescand he? Dan stuur ik je er wel doorheen en staat het logo zo bovenaan je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kom niet via haakjuffie haha, maar ik kom via de facebook pagina van Tante Jannie. Wat een leuke post heb je van haar ontvangen zeg!Ik heb me ook aangemeld voor Tante Jannie's post kamer, dus misschien treffen wij elkaar ook nog eens. Veel plezier met je spulletjes! Groetjes Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een superleuke snailmail ontvangen van Tante Jannie!

  BeantwoordenVerwijderen