donderdag 25 juli 2013

Snailmailvraagje

Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jullie met alle leuke knutselspulletjes doen die je via snailmail krijgt.

Berg je die op, gebruik je dat voor bijvoorbeeld snailmail aan iemand anders, geef je het op een andere manier een nieuwe/leuke bestemming?

Hebben jullie sorteerbakjes waar je bijv. knoopjes, kraaltjes, bloemetjes, stickertjes en andere kleine snailmailhebbedingetjes in opbergt?

2 opmerkingen:

  1. Veel dingen krijgen een plekje in mijn huis maar het is onmogelijk om alles te houden. Daarom versier ik er ook snailmail naar andere mensen mee en verstuur ik het ook weer. Vaak knutsel ik er zelf weer iets nieuws mee. Voor mijzelf of om op te sturen.

    Qua sorteren doe ik het redelijk simpel. Ik heb 1 bak waar ik alle spulletjes in doe die ik echt kan gebruiken om mee te knutselen en 1 bak waar ik alle kleine cadeautjes in doe. Werkt voor mij prima :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik doe alle snailmail in een doos en als ik dan in mijn knutselkamer zit pak ik er een envelop uit en lees en bekijk ik de dingen nog eens. spulletjes die ik weer kan gebruiken doe ik in een bakje en de envelop + brief gaat weer in de doos. als ik bezig ben met snail mail en ik kan er iets van gebruiken dan pak ik het .
    ik heb drie bakjes staan waar allemaal prulletjes inzitten en een bak met allerlei soorten papier . binnenkort wil ik nog wel meer bakjes enz aanschaffen om alles toch wat meer georderd bij elkaar te leggen

    BeantwoordenVerwijderen