zondag 20 oktober 2013

Nostalgie

Het lukt steeds beter (en sneller) een kaartje samen te stellen. Er zijn ook zulke leuke dingen te koop bij o.a. Action en Xenos. Wat dacht je van poëzieplaatjes waar je niet eens meer lijm op hoeft te smeren. Het zijn gewoon stickers.

Verder ligt de gepimpte muizenval klaar voor verzending. Morgen krijg ik het swapadres. De muizenval bleek kleiner dan ik in gedachten had, dus zo heel veel kon er niet op, maar ik vind 'm zelf erg leuk geworden. Zodra 'ie aangekomen is op z'n bestemming zal ik 'm laten zien. (Eigenlijk kan ik haast niet wachten, benieuwd wat jullie ervan vinden).

8 opmerkingen:

 1. Zo zeg jij bent snel met je muizeval,
  Ja klein is ie zag er naast de ratten vanger hangen dat leek me een veel beter formaat voor mij ha ha maar komt vast wel goed.
  Ben ook benieuwd wat je ervan gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben eigenlijk wel benieuwd wat iedereen er van gemaakt heeft. Ik vond het in ieder geval een hartstikke leuk idee en niet erg voor de hand liggend.

   Verwijderen
 2. je kaart is echt heel goed gelukt , net een schilderijtje, en gelukkig zijn mijn muisjes nog hier die zitten in ieder geval niet in een of andere muizenval ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super schattig nostalgisch kaartje!! :) Mooi!

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fantastisch kitchkaartje! Echt mooi!
  Ik vind de Action ook super maar een Xenos hebben we nog niet... jammer!

  BeantwoordenVerwijderen