zaterdag 23 mei 2015

Tip voor postliefhebbers


In een fb groep werd er getipt over een webshop waar je mooie postzegels kunt bestellen. Nu vind ik de postzegels met WA niet leuk en vaak heeft de postkantoormeneer nog weleens een andere zegel maar niet heel veel keus.

Bij deze postzegelwebshop kom je ogen te kort: First Quality Stamps

Onder het kopje frankeerzegels kun je postzegels uitzoeken waarmee je je post gezellig kunt frankeren. Ik heb alleen zegels uitgezocht met een 1 er op zodat ik niet hoef te gaan zitten rekenen en combineren.

En als je voor meer dan een tientje bestelt hoef je niet eens verzendkosten te betalen. Met 2 velletjes van 10 postzegels zit je er al boven!

Dit is mijn eerste buit maar ik ga er zeker vaker bestellen.


oh ja: de ene dag besteld is de volgende dag in huis

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg !
  Vroeger verzamelde ik postzegels, vooral van honden ;-)
  Helaas verstuur ik nog zelden iets....alles gaat nu via de PC. Jammer, want hoe leuk is het om een kaartje te krijgen of een brief.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige tip dit! Ik had het er toevallig gister met mijn vriend over, hoe suf de postzegels zijn....
  Ik verstuur heel veel post, ik vind het leuk om te doen en zelf ook leuk om te krijgen. Dus hier gaat heel wat uit op jaarbasis ;) Helaas denkt niet iedereen er meer zo over want onze eigen brievenbus blijft angstvallig leeg met verjaardagen of bijzonderheden. Toch blijf ik het zelf zoveel mogelijk doen. Natuurlijk is een appje of een Facebookbericht ook leuk maar voor mij is het toch extra feest als er een kaart op de deurmat valt hoor :D
  Ik ga zeker leuke postzegels bestellen! ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. post versturen en zelf niets krijgen vind ik niet zo leuk en zo ging het dus wel met verjaardagen enzo dus ben ik lid geworden van wat snailmailgroepen met mensen die het ook leuk vinden om ook andere mensen blij te maken met leuke post. Vorig jaar ook al verschillende mensen afgehaakt met kerstkaarten. Ik blijf gewoon sturen hoor.

   Verwijderen
 3. Bedankt voor de leuke tip!

  Fijn weekend, lieve groetjes Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een hele goede tip, de postzegels zijn echt saai tegenwoordig!!

  BeantwoordenVerwijderen